Foto's

Over Kusadasi

De locatie van het hotel is absoluut een van haar sterkste punten. De omgeving leent zich voor allerlei soorten uitstapjes en activiteiten. Het hotel ligt pal naast het strand en landinwaarts bevindt zich een mooi groen landschap waar u mooie wandelingen kunt maken. De zee is een attractie op zich. Het prachtige onderwaterleven en het goede weer maken het Palm Wings Kusadasi Resort tot een paradijs voor watersporters.

Voor gasten die graag de locale cultuur en historie ontdekken zijn er tal van activiteiten te plannen. De levendige marktjes in de nabijgelegen dorpen en stadjes geven een indruk van het dagelijks leven en de gewoonten van de plaatselijke bevolking. Bij een van de restaurants bij het hotel of in een van de stadjes kunt u de lokale keuken ontdekken en typisch Turkse gerechten proeven. Wanneer u op zoek bent naar overblijfselen uit de rijke historie van het Turkse kustgebied kunt u naar Ephese, de goed bewaarde stad uit de Klassieke Oudheid nabij Selçuk. Hier kunt u mozaïeken en architectuur uit de Griekse en Romeinse tijd bewonderen.

Bent u op zoek naar de grote stad? Dan bent u met de auto binnen korte tijd in de mooie havenstad Bodrum in het zuiden of de miljoenenstad Izmir in het noorden. Bodrum is al eeuwen een havenstad. Verschillende culturen hebben Bodrum beïnvloed. Zo is hier een Grieks amfitheater te vinden, maar ook een groot kasteel van de kruisvaarders. Als miljoenenstad beschikt Izmir over alle mogelijke winkels, activiteiten en uitgaansgelegenheden. Zoals alle kuststeden heeft Izmir Perzische, Griekse, Romeinse en Ottomaanse invloeden gekend. Hierdoor zijn er veel musea en monumenten te vinden. Als u op zoek bent naar een levendig uitgaansgebied bent u hier ook aan het juiste adres.

Vergelijk Palm Wings Kusadasi bij 3 aanbieders Bekijk prijs